LEVEL UP!

Vi växer så det knakar just nu och vill ha kontakt med dig som vill arbeta som IT-konsult.

IT-konsult

Är du vår nästa stjärna?
GoProfessionals kunder möts av våra ambitiösa och professionella IT-konsulter. Vi erbjuder både utvalda IT-tjänster och specialanpassade helhetslösningar inom drift, support och IT-miljö. Det här kan vi erbjuda dig:

  • Sammansvetsat gäng
  • Förmånlig anställning
  • Möjlighet till utveckling och avancemang

Vad vi söker
Du har såklart B-körkort, då du besöker våra kunder titt som tätt. Där får du hantera installationer och problemlösningar av hårdvara och programvaror, IT-support och se över allt från servrar till mobila enheter.

Behovet hos kunderna just den dagen styr i mångt och mycket dina arbetsuppgifter.

Vi ser framför oss att du är en social person som gillar att ge service och lösa problem så våra kunder kan sova gott om natten. Är du den personen så kommer du att trivas hos oss.

Din personlighet och vilja att lära dig är det viktigaste hos oss men vi ser gärna att du känner dig trygg i Microsoft 365 och att ge användare support i detta.

Meriterande
Besitter du dessutom kunskaper inom något av följande områden, Windows-miljöer såsom Window Server, OS 10/11, AD samt PC-hårdvara och nätverk så blir vi imponerade. Nämner du att du även har erfarenhet inom Unifi, WMware/Hyper-V, Cisco, Linux kommer vi att ge stående ovationer.

Ansökan
Låter detta intressant? Tveka då inte att söka! Kontakta Karolina Lindström för ev frågor på telefonnummer 021-665 58 82. Ansökan gör du via e-post till jobb@goprofessional.se. Vi ser mycket fram emot din ansökan och hoppas att du vill vara en del på vår fortsatta spännande resa!

FRÅGOR & ANSÖKAN

Har du frågor kring tjänsten? Kontakta Karolina Lindström på 021-665 58 82. Skicka din ansökan till jobb@goprofessional.se.

GoProfessional Sweden AB

021-665 58 80
info@goprofessional.se

Klockartorpsgatan 14
“Tidningshuset”
723 44 Västerås

Om GoProfessional

GoProfessional är en helhetsleverantör inom IT för företag. Vi hjälper er att få ett helhetsgrepp om företagets IT miljö. Oavsett om ni vill flytta hela IT miljön till molnet eller bara vill ha hjälp med en enkel backup så hjälper vi er.