LEVEL UP!

Vi fortsätter att expandera och behöver nu förstärka vår personalstyrka. Vi söker dig som är driven och vill utvecklas till en ny nivå.

IT-konsult

GoProfessionals kunder möts av våra ambitiösa och professionella IT-konsulter. Vi erbjuder både utvalda IT-tjänster och specialanpassade helhetslösningar inom drift, support och IT-miljö.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna innefattar installation och problemlösning av hårdvara och programvaror, IT-support och hantering av allt från servrar till mobila enheter. Du kommer att arbeta i Microsoft-miljöer som Windows Server, OS 7/8/10, AD, PC-hårdvara samt nätverk. Du ska ha dokumenterad erfarenhet inom IT-support och hjälpa våra värdefulla kunder på ett professionellt sätt. Kunskaper inom Linux, Cisco, VMware/Hyper-V är meriterande.

Tjänsten innebär att du mestadels finns på plats ute hos våra kunder. B-körkort krävs. 

vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig möjligheten att ingå i ett sammansvetsat team med en förmånlig anställning. För rätt person finns goda chanser till utvecklingsmöjligheter och avancemang.

FRÅGOR & ANSÖKAN

Har du frågor kring tjänsten? Kontakta Erik Johansson, vd, på 021-665 58 81. Skicka din ansökan till jobb@goprofessional.se.

GoProfessional Sweden AB

021-665 58 80
info@goprofessional.se

Klockartorpsgatan 14
“Tidningshuset”
723 44 Västerås

Om GoProfessional

GoProfessional är en helhetsleverantör inom IT för företag. Vi hjälper er att få ett helhetsgrepp om företagets IT miljö. Oavsett om ni vill flytta hela IT miljön till molnet eller bara vill ha hjälp med en enkel backup så hjälper vi er.